Crowdsourcing - Sprinet.pl
Wyszukiwanie zaawansowane

SPRINET POLSKA Sp. z o.o.

ul. Legionów 31
35-111 Rzeszów

e-mail: biuro@sprinet.pl

Potrzebujesz pomocy ?

Problemy, które wydają się nas przerastać, można często rozwiązać w całkiem prosty sposób. Trzeba tylko zrobić pierwszy krok.

Zapraszamy do naszego działu Pomocy.

Polish Business Club

Polish Business Club to organizacja powołana do życia po to, aby łączyć ludzi poprzez biznes i w biznesie.

Prowadzenie własnej działalności to gra zespołowa. Gra, na którą składają się poszczególni gracze: partnerzy, klienci, współpracownicy. Biznes ma ten przywilej, że nic go nie musi ograniczać. Cały świat stoi przed nami otworem! I taka jest właśnie nasza idea. Zamierzamy pokazywać przedsiębiorcom, że mogą robić więcej, iść dalej, osiągać to czego pragną… łącząc, budując, współpracując, wzajemnie się wspierając. Chcemy by ludzie dostrzegli, że bycie aktywnym, solidna praca, patrzenie językiem korzyści nie tylko własnej ale innych osób, odpowiadanie na ich potrzeby sprzyja w osiąganiu sukcesu, niejednokrotnie prowokując, że szczęście samo wpada w konsekwesncji naszych działań do kieszeni.

Zajmujemy się organizowaniem wydarzeń networkingowych w małych i średnich miastach, które najbardziej potrzebują wyciągnięcia do nich pomocnej dłoni, skorzystania z praktycznej wiedzy oraz działań synergicznych.

Pomagamy członkom naszego klubu w poszukiwaniu klientów na ich produkty i usługi w regionie, województwie i w całym kraju. Naszym celem jest stwarzanie odpowiednich warunków do współpracy, budowania relacji i wymiany kontaktów!

Umożliwiamy firmom z całej Polski dotarcie ze swoimi produktami do trudnodostępnych miejsc i zaprezentowanie nowych produktów w środowiskach lokalnych.

Realizacja tego projektu pochodzi z pasji! Chcemy wznieść na wyższy poziom rynek networkingowy. Dlatego stawiamy na oderwanie od stereotypowego podejścia, poprzez profesjonalną obsługę naszych klientów oraz osób z nami współpracujących i świadczenie usług najwyższej jakości.

Jeżeli szukają Państwo nowego rynku zbytu, klientów, współpracowników, partnerów biznesowych i jesteście skłonni podzielić się małą częścią zysku z osobą, która Was zarekomenduje, zapraszamy na kolejne spotkanie Polish Business Club w regionach.

ScentCare Polska

Czy zapach jest ważny w naszym życiu?
Czy może wpływać na nasze decyzje?
Czy może podkreślać atrakcyjność danego miejsca?
Czy możemy go skutecznie wykorzystać??

Firma ScentCare specjalizuje się w kompleksowym wprowadzaniu Marketingu Zapachowego dla firm.
Chcielibyśmy przybliżyć Państwu naszą wiedzę na temat zapachów i ich skutecznego wykorzystania w wielu dziedzinach życia

Jesteśmy przekonani, że nasza oferta stanie się zaczątkiem do zmian w Państwa firmach po wprowadzeniu tak nowoczesnej usługi jak Marketing Zapachowy, a tym samym do podniesienie atrakcyjności Państwa firm, co całą pewnością docenią klienci!

Klub Rozwoju Osobistego

POZNAJ I DOŚWIADCZ NA CZYM POLEGA PRAWDZIWY ROZWÓJ OSOBISTY!

Czy istnieje miejsce gdzie można dowiedzieć się więcej o sobie? Poznać i doświadczyć na czym polega rozwój osobisty? Znaleźć się w towarzystwie ludzi szukających ciągle nowych rozwiązań? Patrzących w kierunku: dam radę to zrobić! Wśród ludzi których pociąga życiowa pasja stawania się lepszym, pewniejszym. Ludzi którzy nie zwalają winy na otaczający świat ale szukają lepszych rozwiązań i stawianiu sobie wyższych poprzeczek i dążeniu do ciągłego wzrostu.

Miejsce w których za KAŻDYM razem odkryjesz nową cząstkę lepszego siebie, zamienisz na rezultat i stanie się twoim nowym doświadczeniem. Każde spotkanie klubu rozwoju będzie odkrywało nową zakładkę wiedzy, gdzie w poukładany sposób będziesz mógł doświadczać i poznać siebie nowego. Nie tylko technologie NLP, które są potężnym narzędziem poprawiającym wizerunek, komunikację a także wiele aspektów towarzyszących Ci w codziennym funkcjonowaniu. Nauczysz się technologii rozwiązywania problemów, pokonywania strachu, nabierania pewności siebie, motywacji. Na każdym klubie będziemy odkrywać inne rozdziały rozwoju osobistego, poznawać nowe techniki i od razu wdrażać w życie. Każdy klub będzie przechodził do historii jako niepowtarzalne spotkanie z wieloma niespodziankami czekającymi dla uczestników.

Spotkania Klubu odbywają się w cyklu dwutygodniowym. W trakcie każdego z nich dostaniesz optymalną dawkę praktycznej wiedzy, którą od razu będziemy mógł wdrożyć w życie. Istotne jest aby w spotkaniach klubu uczestniczyć regularnie co pozwala na skuteczną zmianę własnego sposobu myślenia i działania na taki, który istotnie zmieni Twoje życie na bardziej wartościowe. Zapytasz dlaczego? Głównie dlatego, że nikt jeszcze nie osiągnął swojego życiowego sukcesu w jeden dzień, nikt też w ciągu jednego wieczoru czy też jednej nocy nie rozwiązał swoich największych problemów. Zmianę zawsze poprzedza jakiś okres przygotowawczy, okres ciężkiej pracy i determinacji. Ważne więc jest, aby stwarzać sobie odpowiednie warunki do tego, aby rozwijać się w sposób regularny, zarówno na płaszczyźnie osobistej jak i zawodowej. Przyjdź i dowiedz się na czym polega prawdziwy rozwój osobisty. Znajdź się w gronie ludzi, którzy chcą osiągać swoje cele poprzez realizację marzeń. Pamiętaj o tym, że decyzja jaką podejmiesz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Możesz sam wybrać jaką drogę chcesz realizować i skuteczny sposób na osiągnięcie celu jaki znajduje się na jej końcu.

Realizacja: Logito sp. z o.o.
SPRINET POLSKA Sp. z o.o.
35-111 Rzeszów
ul. Legionów 31